Kun je loungebedden buiten laten staan?

loungebedden buiten

Is het mogelijk om de loungebedden buiten te laten staan of moet je deze steeds weer naar binnen brengen? Voor een paar weken geleden heb ik dit namelijk gekocht bij Dutch Riviera. Steeds als vrienden bij mij op bezoek komen, dan krijg ik de vraag. Echter is het belangrijk om het wel goed in de gaten te houden hoor.

Een paar maanden geleden hebben wij de sleutel van ons huis gekregen. Daarna zijn wij volop aan de slag gegaan met het renoveren van het huis. Echter hebben wij er specifiek voor gekozen om de tuin pas op het einde te doen. Nu dat de tuin wordt aangepakt door een hovenier kunnen wij op zoek gaan naar meubilair hiervoor. Zodoende waren wij op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Dutch Riviera.

loungebedden buiten

De loungebedden buiten staan perfect!

De offerte heb ik opgevraagd en die had ik in een rap tempo mogen ontvangen. Ik kon lezen dat het budget aan de lage kant is en hier heb ik vervolgens akkoord op gegeven. Binnen een aantal dagen heb ik het bericht mogen ontvangen dat de bedden gereed waren. Dit staat nu onwijs goed in onze tuin en daar ben ik erg tevreden over.