Scarlet korting

Scarlet biedt aan alle particuliere consumenten de beste prijs / kwaliteitsverhouding die in de markt is te vinden. Door daarnaast complete pakketten aan te bieden met internet, vaste telefonie, mobiel internet, mobiele telefonie, digitale TV en een breed scala aan aanvullende diensten, besparen klanten geld, tijd en ergernis.

Dit alles duidelijk en overzichtelijk aangeboden en gefactureerd. Scarlet streeft hierbij naar maximale klanttevredenheid.Doordat Scarlet zich exclusief richt op het werven van particuliere consumenten, is ook de service specifiek afgestemd op deze groep consumenten.

Scarlet vertaalt telkens technisch hoogstaande diensten die voor een beperkte groep beschikbaar zijn, naar een goed werkende consumentendienst zoals Scarlet dit in 2004 al deed door als eerste combinatiepakketten aan te bieden met daarin ADSL, vaste telefonie en mobiele telefonie en 15 jaar geleden deed met het grootschalig aanbieden van Carrier Pre Selectie diensten.

Maak gebruik van Goedkoop.be

Er zijn veel manieren om te besparen bij Scarlet op uw telefoon, internet of televisie kosten. De kortingsexperts van Goedkoop.be gaan dagelijks voor u op zoek naar de beste aanbiedingen en deals. Enkele voorbeelden van toffe acties die in het verleden zijn voorgekomen:

€10 kortingen op een Scarlet abonnement
een afprijzing van €39 op uw Scarlet rekeningNooit meer een actie missen? Houd de website van Goedkoop.be dan regelmatig in de gaten voor meer Scarlet korting!