Vakantiepark in Zuid-Frankrijk

Bijzonder mooi vakantie huisje

In Nederland was het regenachtig en niet super warm dus vroeg ik waarheen de kinderen op vakantie wilde gaan. De keuze van de kinderen was naar Frankrijk. Dus ik ging op zoek naar vakantieparken in Zuid-Frankrijk en kwam op France comfort uit. Toen de kinderen kleiner waren, zijn we wel eens in een vakantiehuisje geweest en dat beviel heel goed, dus wilde ik dat weer. Mijn oog viel gelijk op het park Domaine Les Forges, omdat ik een zonnige vakantie wilde en een veilige plek waar de kinderen hun ding kunnen doen zonder dat ik elke keer moet opletten waar ze zijn. Ik wil zelf ook vakantie vieren.

vakantieparken in Zuid-Frankrijk

Het park ligt in het gebied Poitou-Charentes, ik ben gelijk foto’s gaan bekijken van het gebied en was gelijk verkocht. Er zijn mooie landschappen, en de dorpjes zien er mooi en rustig uit. Het gebied ligt redelijk dichtbij de kust, dus een stranddagje kan ook. Het park ziet er mooi uit, veel groen en mooie huisjes. Het park heeft een groot zwembad dat verwarmd is bij temperaturen onder 16 graden. En een peuterbadje. Naast het zwembad is er een speeltuin waar alle kinderen kunnen spelen, ook is er ruimte om te voetballen en een jue de boules baan. Op 2 km van het park vandaan heb je een tennisbaan en een golfbaan met 27 holes.

Het beste aan een vakantiehuisje vind ik dat als je aankomt je gelijk vakantie kunt vieren en niet eerst de tent moet opzetten. De huisjes hebben een ruime tuin en een overdekt terras dus de kinderen kunnen lekker in de tuin spelen en wij lekker op het terras zitten met wat te drinken. Het huisje heeft een ruime keuken met bijbehorende apparatuur dus in de ochtend kan je verse broodjes in de oven doen. Het huisje bevat ook een wasmachine.